Art of Time

Szolgáltatásaink

A kínálatunkban, illetve a webshopon megtalálható termékek a legtöbb esetben cégesíthetők, egyediesíthetők az alábbi eljárásokkal. Kérje ajánlatunkat, illetve böngésszen termékeink között!

Névnyomás

Névnyomás

Betűnyomó készletünk segítségével, lehetősége van bármilyen felirattal, névvel, vagy monogrammal személyessé tenni megrendelt naptárát
A felirat készülhet présfólia- és vaknyomással (csak a meglévő betűtípus használható).

Vak- és présfólianyomás

Vak- és présfólianyomás

Cége digitalizált emblémája alapján egy sárgaréz vésetet készítünk, amellyel magas hőmérsékleten a kalendárium borítójára nyomjuk a kívánt grafikát. Présfólianyomásnál egy színes fóliát helyezünk a véset és a borító közé.

Szakszöveg

Szakszöveg

A kalendáriumokban lehetősége van egy vagy több színű reklám, céginformáció, köszöntő, vagy bármilyen írásos, illetve képes anyag elhelyezésére.

Szitázás


Szitázás

Az Ön által kért egy, vagy több direktszínből álló feliratot, logót, vagy nevet egy vékony, de igen tartós festékréteg formájában visszük fel a kiválasztott felületre.
Sima felületű kalendáriumokra javasoljuk.

Szakszöveg

Szakszöveg

Határidőnaplók elején található standard információs rész elé 2, 4 vagy 8 oldal, egy vagy több színnel nyomtatott szöveg, kép vagy grafikai anyag rendelhető.

Egyedi műborító

Egyedi műbőrborító

Katalógusainkból kiválasztott különleges műbőrrel, egyedi varrással és anyagkombinációval készíthető műbőr táblás naptárak.

Arany élmetszés

Arany élmetszés

A körbevágott könyvtest lapjainak éleit arany fóliával színezik.

Egyedi papírborító

Egyedi papírborító

A fóliázott papírborítóval készített naptár a Cége arculatára jellemző fotóval, vagy színes grafikával tehető egyedivé.

Egyedi naptárborítókEgyedi naptár borítók

Amennyiben teljesen egyedi naptárborítóra volna szüksége, mi elkészítjük! Önnek csak ki kell választani a megfelelő képet vagy grafikát. Értékesítő csapatunk szívesen segít az Önnek leginkább megfelelő naptárak elkészítésében.

Kérjük, hogy az egyediesítés gördülékeny teljesítése és a további szerkesztési költségek elkerülése érdekében a kívánt grafikát, emblémát vektoros (eps, ai, pdf ) formátumban, a megfelelő Pantone szín megadásával, a képeket pedig legalább az adott méretben, és 300 dpi felbontással (lehetőség szerint) tif, vagy maximális minőségben mentett jpg formátumban szíveskedjenek leadni!

Üdvözöljük!

Az oldalon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében.
A böngészés folytatásához kérjük engedélyezze a cookie-k használatát, vagy ha Ön ezzel nem ért egyet, zárja be az oldalt.