Art of Time

Kalendapp nyitott könyv

K A L E N D A P P  >  kiadónk saját fejlesztése

Az emberi  kézírást még sokáig nem lehet helyettesíteni, illetve teljesen kizárni életünkből, azonban egyre többen használnak valamilyen elektronikus eszközt programjaik tervezésére, feljegyzések készítésére – de mégis ragaszkodnak a naptárjukhoz.

A Kalendapp rendszert (app + határidőnapló) ezért alkottuk meg.

A Kalendapp naprakészen tudja tárolni határidőnaplója bejegyzéseit a mobileszközén. Így a mentett, kézzel írott jegyzet az adott dátumnál elérhető, illetve bővíthető további, az alkalmazásban létrehozott, időponttal ellátott bejegyzéssel. A Kalendapp mindig a legutolsó mentett (kézzel írott, majd rögzített) információkat tárolja. Mi így kínálunk megoldást azoknak, akik szeretik a hagyományos, lapozható naptárjukba kézírásukkal beírni feljegyzéseiket, de elvárják, hogy ez az okostelefonon, tabletten is megjelenjen.

Előkészület

 1. Vásárolja meg naptárunkat viszonteladóinknál, vagy rendelje meg webshopunkból:
  Chamoise tömbös B5-ös heti agendáink
  Prof tanári zsebkönyvek
  Hallgatói naptárak
  Chamoise tömbös asztali naptáraink
 2. Töltse le ingyenes alkalmazásunkat az App Store vagy Google play áruházból.
 3. A telefonján levő, rendszerszintű fotóalkalmazás helyes beállítása, ami telefonfüggő (képarányok, vaku használat, stb.). Pl. a B5 heti agenda esetén a 4:3-as képarányt javasoljuk.

Használat

 1. Készítsen feljegyzéseket a Kalendapp rendszerű naptáraink egyikébe.
 2. A feljegyzések után (ill. a nap végeztével) indítsa el a Kalendapp alkalmazást az okostelefonon.
 3. Az alkalmazás segítségével fotózza le az aktuális oldalpárt (asztali naptár esetében a lapot). Ügyeljen a megfelelő fényviszonyokra, illetve a perspektíva arányaira.
 4. Igazítsa meg a sarok-markereket a kijelzőn, szükség esetén a kontraszt is korrigálható, tároljon. (amennyiben ezzel gondjai vannak, ellenőrizze le a fotó / képarány helyes beállítását).
 5. Jóváhagyást követően az elektronikus naptárban az aktuális dátumnál megtalálja a határidőnapló szkennelt, mentett feljegyzéseit.
 6. Hozzunk létre egyedi, elektronikus bejegyzéseket, használjunk színes megkülönböztetést, csoportosítsuk őket.
 7. A Kalendapp új szkennelés esetén az előző tárolt naptároldalt mindig felülírja. Fontos jegyzetek, határidőnaplóba való bejegyzések után ajánlatos frissíteni!

Tudnivalók, tippek, gyakori kérdések

Üdvözöljük!

Az oldalon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében.
A böngészés folytatásához kérjük engedélyezze a cookie-k használatát, vagy ha Ön ezzel nem ért egyet, zárja be az oldalt.