Art of Time

Ügyfélkapu

Visszatérő vásárlóink (végfelhasználóink) részére az alábbi ügyfélkapun keresztül biztosítunk belépési lehetőséget. Így rendeléskor Önnek nem szükséges az űrlapot minden alkalommal kitölteni, mivel rendszerünk tárolja az adatait. A webáruházba történő belépést követően, a végfelhasználói bruttó árak jelennek meg.

Ha Ön szerződött viszonteladónk, akkor rendelését webáruházunkban is leadhatja. A belépést követően, a kiskereskedelmi bruttó árak helyett, az Ön számára kialakított nettó viszonteladói árak jelennek meg. Rendelését mostantól Excel fájlból is beimportálhatja, melynek részleteiről a kötegelt rendelés menüpontban olvashat, a belépést követően.

Webáruházunk a raktárkészletet is figyelembe veszi, így Ön pontosabban tervezheti megrendeléseit.

Amennyiben Ön most jár itt először, akkor még nem rendelkezik jelszóval. Ebben az esetben először az "Új jelszó kérése" űrlapon adja meg azt az e-mail címet, amelyről rendelni szokott tőlünk, majd kattintson a "Küldés" gombra. A webáruház rövidesen elkészíti az Ön személyes jelszavát, és elküldi a megadott e-mail címre. Ha nem e-mail-ben szokott rendelni, akkor előbb kérjük, telefonon vagy e-mail-ben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol kollégáink beállítják az Ön e-mail címét. Ezután kérheti a jelszót.

Ha már rendelkezik jelszóval, akkor a "Belépés" űrlapon tud bejelentkezni. Amennyiben elfelejtette a jelszavát, az "Új jelszó kérése" űrlapon igényelhet másikat.

Belépés

Új jelszó kérése

Üdvözöljük!

Az oldalon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében.
A böngészés folytatásához kérjük engedélyezze a cookie-k használatát, vagy ha Ön ezzel nem ért egyet, zárja be az oldalt.