Kalendart

The art of time
viszonteladói felület

Viszonteladói felület

Ha Ön egy szerződött viszonteladónk, akkor mostantól rendelését webáruházunkban is leadhatja. A webáruházba történő belépést követően, a kiskereskedelmi bruttó árak helyett, az Ön számára kialakított nettó viszonteladói árak jelennek meg. Webáruházunk a raktárkészletet is figyelembe veszi, így Ön pontosabban tervezheti megrendeléseit.

Amennyiben Ön most jár itt először, akkor még nem rendelkezik jelszóval. Ebben az esetben először az "Új jelszó kérése" űrlapon adja meg azt az e-mail címet, amelyről rendelni szokott tőlünk, majd kattintson az "Elküld" gombra. A webáruház rövidesen elkészíti az Ön személyes jelszavát, és elküldi a megadott e-mail címre. Ha nem e-mail-ben szokott rendelni, akkor előbb kérjük, telefonon vagy e-mail-ben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol kollégáink beállítják az Ön e-mail címét. Ezután kérheti a jelszót.

Ha már rendelkezik jelszóval, akkor a "Belépés" űrlapon tud bejelentkezni. Amennyiben elfelejtette a jelszavát, az "Új jelszó kérése" űrlapon kérhet újat.

Belépés

Új jelszó kérése